Spřáteluji Tady :)

vyhodnocení Affs(strušny:oP)

15. května 2010 v 18:51 | _MoN(n.y)Qa_ |  News
Takže jsem tady dneska zas:o)
Ale tentokrát s dalším vyhodnocením affs:o)
Proč??
Abyste věděli co si o Vás myslím:D
A jaký k Vášemu blogu mám vztah:o)
tak nevahej a přečti si to ..klik cč:o)




micí♥  -Normál (mám Tě už od začátku moc si tě vážim:o)
Frajer.006  Best (zrovna nedávno sem si Tě mocky oblíbila:o) na tvuj blog velmi ráda chodím:o* a ráda si s tebou píšu)
_Ashlenky_  - Super(líbi se mi že na vašem blogu najdu něco o Ash.Jinak jste boži:o))
Kikina   něco mezi super a best:o) (prostě pišes k článku a ikdyž nejsi aktivni tak to potom vynahradíš a to ja obdivuji:o)
Miška  něco mezi Best a super :( moc mš mrzí že už nejsi tak moc na blogu bo já ho mám mocky rada:)
Pattule- Normál  (na blogu máš dosti zajimavosti:o) a to se mi libi:o)
Jingas-lin- Super ( asi si musiš myslet,že mě tvuj blog nebavi,ale to je jenom omyl.Naopak se na tvem blogu dozvidam dost zajimavy veci pro moji budoucnost za toz ti musim podekovat Kuji:o* a pišes moc fajny komixy:o))
Martinka  -Super (zajimavosti o Ash  bezva jako osoba mi přijdeš super:o)
Svobma  -Super (na tvem blogu se mi nejvice libi,že máš rad Hilary -ja ji mam taky rada a moc se mi libi ze sem si ji zase oblibila)
Bagr.Girll - Best (k tobě mám citový vztah.Prostě mě bavi cist tvoje články.Prostě si mi přiirostla k srdíčku:o)
Eliška.M
Best ( musim přiznat ze sem si te v minulosti chtela smazat:(..ale sem rada ze sem to neudelala prisla bych totiz o best affsko navic tvuj pribeh je uzasny:o))
**Lady Jane**  Best ( libi se mi na tvem blogu ze ho mas hodne zajimavy vetsinou kdyz prijdu na tvuj blog tak se dozvim zajimavosti:o) a mtmr mrzelo by me kdyby sis zrušila blog.
mimuska
Super - best(diky tobe sem si oblibila Justina-za to mocky diky.o* a navic si faj člověk:o))
_♥lady.misheLLy♥_    hm..těžky:P Best(vsak viš Mišičko k tobě mam velmi vazny citovy vztah:O) proste se me uz nezbavis ani ve skutecnosti:o) a tvuj blog je bezva:o))
Sebča  Best posledni dobou si mam o něcem s tebou psát a to se mi moc libi:o) navic sem si te moc oblibla:o)
Barča  Bohuzel momentalne Normal (mrzi me ze mas pozastavino ale co se da delat:oP)
*Ashley*
boohuzel si u me malinko klesla na Normal (mrzi me z e na blogu nejsi uz tak casto:()
CroCoĐiŁe- Super  (pise se mi s tebou mocky dobre a to je fajn a navic me bavi tvuj blog)
ximooonka   - Normal (šimono:DD musis vice obihat :D)
★SelenQa TisdalQa★
Super más zajimavý blogiseQ a osoba si fajna:o)
cyrus-xo    Best ( a to sem si myslela že s blogem o Miley nebudu nikdy moc komunikovat s tebou je to naopak chodim na tvuj blog rada :o))
Das   Best ( tebe mám mocky rada,baječně se mi s tebou piše tvoje clanky jsou super proste nemam ti co vytknout:o*)
-The *AdHell*-    Super (zajimavy blog super novinkyOsoba se dobra-chtelo by to vice se spratelit a pak by to bylo mnohem lepsi:o)
AsHlEyNkA - Super (blog o Ash coz je vynorny a osoba si fajna:o)
Ka*Roll
Best tedkom sem si te uplně oblííbila jen si to nepokaz:o))
anask
Super (chodim na tvuj blog rada ,prijdes mi sympaticka:o)
*Nikinka*
Best (libi se mi tvuj blog mocky:o),na blogu porad neco novyho takze se mam porad na co tesit:o))
Mišul_ka ♥  Bééést♥ škoda že te neznam osobne si upě moje nejmilejsi Affsko:o*♥ upě sem tebou posedla a musim napsat Miluji Tě

best (Lovuji tě:o* zajimavosti o celebritach skveli:o* vsak ty vis co si o to be myslim.)
 -Normal( zajimavy clanky pises a mam te rada:o) ale i pres to si bohuzel normalni affs:o)

nehodnotí new affska tyto:oP



Aktualně 40 Affs 
Nespřáteluji!
A chci Vám říci že proběhnou nějake kontroli (2)behem 14 dní
Chci Vás vyzkoušet:o*
Tak bacha:DD




 


Anketa

Chceš pokračování příběhu

Ano 82.9% (97)
Ne 17.1% (20)

Komentáře

1 Eliška.M:) Eliška.M:) | Web | 15. května 2010 v 19:01 | Reagovat

děkuju ti zlatooo jsem strašně moc ráda že sis mě nesmazala :) MTMR ♥ PS na blogu další díl :)

2 _Ashleynky_ _Ashleynky_ | Web | 15. května 2010 v 19:03 | Reagovat

dekujiii _D

3 Sm!ley xoxo Sm!ley xoxo | Web | 15. května 2010 v 19:07 | Reagovat

a proc bys semnou nemohla komunikovat? .. :D:D ... jinak dekuji mooc.. :** nápodobně.. :))=o*

4 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:14 | Reagovat

no tak děkuji a nehodnocení :* :D

5 mimuska -sb mimuska -sb | Web | 15. května 2010 v 19:16 | Reagovat

jéého stranšé dakujem :-* hehe to ma teší :)

6 ****Lady Jane*** tvé milovane Sb..:) ****Lady Jane*** tvé milovane Sb..:) | Web | 15. května 2010 v 19:18 | Reagovat

juchůů..:))

7 Adélk@ Adélk@ | Web | 15. května 2010 v 19:19 | Reagovat

Ahojky.Máš ráda sladkosti?Jestli ano tak se zapiš do mého nového fanklubu na webu.Budu moc ráda .Ahoj Adélk@

P.s.:Hezký blog a promiň za reklamu.
P.s.s.:Promiň jestli tuhle zprávu uvidíš ještě na pár blozích.Mně se jí moc nechce psát znova a znova.:-D

8 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:20 | Reagovat

:D :D :D

9 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:21 | Reagovat

Jakože spam :D

10 Eliška.M:) Eliška.M:) | Web | 15. května 2010 v 19:21 | Reagovat

jsem ráda že se líbí :) mno ale kluci se tak někdy chovaj :)

11 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:24 | Reagovat

:D To jsem tě zkoušela..gratuluji uspěla si :D :D :D

12 Frajer.006 Frajer.006 | Web | 15. května 2010 v 19:25 | Reagovat

Děkuju :-)

13 Lenulenkas Lenulenkas | Web | 15. května 2010 v 19:26 | Reagovat

uuuch ještě žes nehodnotila mě,to bych dopadla hodně špatně :D

14 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:27 | Reagovat

:D by tě byla škoda :D

15 xoxo.Bloody.Rose.xoxo xoxo.Bloody.Rose.xoxo | Web | 15. května 2010 v 19:29 | Reagovat

wow díky :) dám si tě do Top Affs mám tě moc moc ráda :)

16 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:29 | Reagovat

já mluvím vždycky vážně...dobře,dobře..nemluvím :D opravdu (vážná tvář) :D :D :D

17 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:34 | Reagovat

Ja snad z těch spamů zešílím... xD

Vytvořila jsem rým :D

SPAM,JE JAKO RÁM

:D

18 •RaDu$hKa •RaDu$hKa | Web | 15. května 2010 v 19:42 | Reagovat

Jjoo taky chcípám smíchy:D

19 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:42 | Reagovat

To je velmi nakažlivé.. :D

20 RHINE-STONE RHINE-STONE | Web | 15. května 2010 v 19:44 | Reagovat

Prosím te.Hlásni mi na http://natys-lay.blog.cz/1005/1-kolo-vgs Prosím je to duležité je to VGS.PS.:Sorry za reklamu nenašla som ich

21 RHINE-STONE RHINE-STONE | Web | 15. května 2010 v 19:45 | Reagovat

Spam prosím povol

22 DiSney.GirL.s DiSney.GirL.s | Web | 15. května 2010 v 19:48 | Reagovat

Né..to je horror ? :D

23 -The *AdHell*- Lowe you/affs♥ -The *AdHell*- Lowe you/affs♥ | Web | 15. května 2010 v 19:51 | Reagovat

díky..no,nemám ted moc času tkž... xDD

24 Mišul_ka ♥ Mišul_ka ♥ | Web | 15. května 2010 v 19:51 | Reagovat

Miluju tě ♥ upe TY nejlepší zlatíí :-**

25 Mišul_ka ♥ Mišul_ka ♥ | Web | 15. května 2010 v 19:52 | Reagovat

__Cute designy sou fajne :) ale tvuj design je zajímavej je letní ;D?:))__

26 jingas-lin jingas-lin | Web | 15. května 2010 v 19:52 | Reagovat

Jé, díky moc :-) Jsem ráda, že tě můj blog nenudí :-)

27 Ka*Roll Ka*Roll | Web | 15. května 2010 v 20:06 | Reagovat

Jéj, díky moc :-*..Pokusím se :D a rownou s emůžu začít omlouwat za to že jsm dlouho nebyla :-(..Ale byla to vyjímka měla sem tu soutěž a pak oddech __a..no jen kecám..Tkže sry :-* a dííky :}

28 Das Das | Web | 15. května 2010 v 20:25 | Reagovat

I♥Y
:D

29 Untiled-h2o <3 Untiled-h2o <3 | Web | 15. května 2010 v 20:38 | Reagovat

ok :)

30 mishelly mishelly | Web | 15. května 2010 v 20:46 | Reagovat

milujííííííí :DD

31 CrocoĐile™ CrocoĐile™ | Web | 15. května 2010 v 21:14 | Reagovat

děkujů zlato =*

32 Belacrazy Belacrazy | 16. května 2010 v 10:14 | Reagovat

no jo no!ahojí!

33 *Nikinka* *Nikinka* | Web | 16. května 2010 v 11:08 | Reagovat

Jééé,děkuji

34 *[♥ßanán€k♥]*>>Sbénko, který tě lafuje ♥♥ *[♥ßanán€k♥]*>>Sbénko, který tě lafuje ♥♥ | Web | 16. května 2010 v 11:42 | Reagovat

Super :D tak doufám že časem budu mezi těma dobrýma :-P

35 kikina.......Affs kikina.......Affs | Web | 16. května 2010 v 12:43 | Reagovat

dekuji dekuji mooooc a to su pis ze i tedkom to musim vynahradit :-D

36 Bagr.Girll Bagr.Girll | E-mail | Web | 16. května 2010 v 13:17 | Reagovat

Jéé :) Tak to mě moc potěšilo :) A moc děkuju :) A to samí platí u mě pro tebe :)  :) ...

37 Martinka Martinka | Web | 16. května 2010 v 13:26 | Reagovat

Děkují :-**

38 barusheEnka tWé♥Affs barusheEnka tWé♥Affs | Web | 16. května 2010 v 13:46 | Reagovat

:)) To je super:o****

39 coloury-graphic coloury-graphic | Web | 16. května 2010 v 17:24 | Reagovat

dekujeme za nehodnoceni :D jinak uz sem zpet :) jak ses mela o vikendu ?

40 barca-goldmannova barca-goldmannova | Web | 17. května 2010 v 12:15 | Reagovat

díky...já jsem čeklala,že mě vymažeš:)...fakt moc dekuju:D

41 anask anask | Web | 19. května 2010 v 8:35 | Reagovat

juj dík

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama